Cum de a ridica nivelul natural de testosteron la barbati

Aceasta este una dintre cele mai de testosteron-factor criminal. Într-o săptămână 4-5 antrenamente este ideal dacă efectele hormonale vedea, dar restul existenței nu este mai puțin importantă. În plus, încercați să vă de antrenament, nu o jumătate de oră mai mult. Mai multe exercitii, pur și simplu nu va folosi. Catabolice de stare se poate obține ca raportul dintre testosteron și de cortizol negativ. Contrar credintei populare, nu este un exercițiu pentru mușchi crește.

Cum de a crește producția de testosteron și producția de hormon de creștere

Antrenament-este un stimulent pentru creștere, regenerare în procesul de. Acest lucru este stimularea scurte și intense. Dacă este așa, două-două ore și jumătate petrecut în sala de gimnastică, este timpul să înceapă să se gândească despre cum să faci ceva greșit! De altfel, aceasta este o lungă perioadă de timp, poate chiar să nu fie corectă intensitate tren.

Un tren de seara, Deoarece nivelul de testosteron în primele ore ale dimineții, cel mai mare, este evident că acest timp poate fi de puternic, deși mulți oameni la careul de dimineață un antrenament, pentru că nu am nici un fel de substanțe nutritive, în acest moment, cu toate acestea, deoarece studiile arată că în seara zilei de mai multe a redus nivelul de testosteron,

acest declin poate compensa pentru mai multe dacă forța de formare seara – și, desigur, practica îndeplinește cerințele de mai sus, astfel încât scurte și intense de antrenament.Mănâncă legume, Se află în fitotápanyagok ajuta la nivelurile de testosteron ridicat de contabilitate. Vechi, broccoli, conopida, varza de bruxelles, astfel încât nu există nici o penurie de produse alimentare.

 

Suplimente care cresc nivelul de testosteron

Dacă legal suplimente sunteți în căutarea de a crește nivelul de testosteron ridicat, pentru a menține sau de a crește, de la tribulus, longjack, extracte de schinduf, carnitina si zma este prietenul tau. În plus, este, de asemenea, util pentru sodiu-aspartat și N-metil-glicina.

Nu am nimic împotriva, dacă numărul Total de estrogen, de asemenea, posibilitatea de a controla și care sunt componentele active poate să cheme în ajutor, ca diindolylmetán (Dim). Indirect, dar ajuta, de asemenea, nivelul de testosteron ridicat, pentru a păstra catabolice hormon cortizol sub control.

În leucio și , de exemplu, materiale, care sunt concepute pentru a promova. Acest lucru nu este de a crește nivelul de testosteron, dar scăderea nivelului de cortizol poate contribui favorabil fonul hormonal în educație.Alcoolul și testosteronul – nu prieteni!Alcoolul este regulat sau consumul este un mod sigur de a reduce nivelul de testosteron. Cine ia în serios de antrenamente sport, nu beau.

Nu mult, nu putin.Răspândită convingerea că sexul influențează sportive de indicatori, cu toate acestea regulate de ejaculare este de fapt un sens de a crește producția de organism propriu de testosteron! Desigur, ne-ar recomanda cu siguranță acest partener participarea rezolva :)În plus, odată cu vârsta, scade producerea de testosteron organism, în mod regulat, reduce activitatile de zi cu zi. Care sunt factorii în organism productia proprie de testosteron în subsol chiuveta?

Nivelurile de testosteron nu numai sexualitatea lor, este în valoare pentru tine, dar și pentru că tot trupul are efect, dacă minim ligheanul Vă oferim produse de propriul corp de testosteron. În finalul acestui articol ne uităm la modul în care puteți afișa toate de producție, în vârstă de testosteron în muncă și sănătoase de substanțe active, cum de a ridica un acoperiș, acest lucru nenumărate avantaje, care folosesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *