Cele zece porunci ca un mod natural de a crește testosteron

Cine în cameră, după un timp, eu sunt sigur că mă întâlnesc cu o întrebare, dacă te-a lovit în nivelurile de testosteron de un pic de ajutor din exterior. Cu toate acestea, din fericire, sala de spectatori, majoritatea încă destul de natural, toate în favoarea. Cu toate acestea, acest lucru nu koxolsz, nu înseamnă că nu am să-l încercați pe cont propriu, acest lucru este, desigur, cel mai ridicat nivel de testosteron se poate obține, chiar dacă el nu va fi rata de creștere, decât ce medicamente trebuie. Dar, desigur, naturale metode de, nu poate fi nefiresc aștepta rezultate. În schimb, cu toate acestea, este în condiții de siguranță, și acest lucru nu este ilegal testosteron metode de marire poate fi naturál.

10 sfaturi pentru a crește nivelul de testosteron

Deși nivelul de testosteron cea mai mare scădere în vârstă de obiceiurile legate de ea, nu strica să știe că de 30 de ani, de asemenea, pot apărea simptome de a reduce testosteron apărea. Un nivel mai scăzut de testosteron, în alt mod semnificativ calitatea vieții.Nivelul normal de testosteron intervalul 250-850 NG/dl după două adoptate de praguri.

Desigur, cine se află în sală și în dormitor, de asemenea, un maxim de ce vrei să aducă 850 la valori care doriți să aproximative, chiar dacă de 300, de asemenea, în regulă. Programul de antrenamente, diete și suplimente alimentare, cu facilități proprii de producție de testosteron în organism până la un maxim de răsucire.

Mă antrenez cu greutăți!Poate fi, este atât de banal, că partea de culturism nu de a scrie, dar pentru a plenitudinii. Forța de formare crește nivelul de testosteron in sange. În complexul de bază exercitii (genuflexiuni, tractiuni, exerciții active, a decis Eva de cumpărare) de a cheltui mai puțin decât în 6-8 ori cantitatea, scurte, de 1-2 minute de odihnă, cu mai favorabile reacția hormonale devin din organism.Proteinele, de asemenea, ajuta pentru a menține un nivel ridicat de testosteron nu există aproape nici o proteină. http://cydropolis.info/

Desigur. Pe de nutrienți, trebuie să fie un material de construcție pentru muschii. Toată lumea știe că. Dar am deja mai puțin, nivelul de testosteron ajută, de asemenea, țineți! Un ou alb și carne roșie, pește și produse lactate, proteine din zer sunt o sursa excelenta de proteine. Zilnic de minim 2g/kg corp de proteine decembrie. Dacă sunteți pe o dieta, atunci o cantitate mai mare poate fi necesar. Dieta pastile în cazul în care, proteine din zer este o sursă majoră de proteine, dar într-un anumit moment al zilei la altul, mai lent proteine felszívódású, de asemenea, posibil.

Cum de a crește libidoului la bărbați

Mănâncă slănină!Desigur, nu este un arc foarte bun,-slănină, pâine ne gândim, dar nu-mi amintesc, nu-ți fie frică de grăsime. Cel puțin, nu toate dintre ele. Grasimile nesaturate, cum ar fi uleiul din semințe de in, ulei de pește, ulei de măsline, unt de arahide, și așa mai departe, efecte benefice asupra sănătății.

Cu toate acestea, grasimile saturate, care sunt carne și ouă pot fi găsite în, și datele privind productia de testosteron și, prin urmare, nu este de dorit de a elimina complet din dieta. Consumul de calorii pe 10-15% din grăsimi nesaturate și 10% din grasimi saturate.

Nu subestimați importanța de somn, prea putin somn afectează în mod negativ nivelul de testosteron, A fost demonstrat, că prea puțin somn afectează în mod negativ nivelul de testosteron. În fiecare zi, de cel puțin 7 ore de somn în condiții de siguranță a organizației. Dar dacă în timpul zilei puteți face 20-30 de minute de somn-este doar mai bine.

Somnul în orice caz, nu numai nivelul de testosteron, hormon de creștere și rata de creștere datorită, de asemenea, important. Hormonul de crestere, testosteronul și o serie de alte importante de hormoni în procesul de cresterea masei musculare si pierderea in greutate scopuri. Corpul nostru în timpul somnului se produce cea mai mare cantitate de hormon de creștere. Dacă este așa, vă poate oferi o cantitate suficientă de somn, te poate ucide două păsări cu o piatră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *